واکنش انعقادی با حرارت
گزارش کارآزمایشگاه و مطالب مختلف

جمعه 11 بهمن 1392
ن : mahdi shirkavand

واکنش انعقادی با حرارت

به نام خدا

هدف از ازمایش

"پروتین ها"

واکنش انعقادی با حرارت

وسایل ازمایش

لوله ازمایش . اسید امینه.محلول پروتینی . ساکاروز. استیک اسید.چراغ بنزن.گیره

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

شرح کار

عوامل موثر بر روی پروتيین ها را به دو دسته تقسیم کردیم.

1>   اثر ph

اثر بر روی غلظت H .با اثر بر پیوندهای هیدروزنی و ب تغییر تعامل بین پروتیین و اب ساختمان pr را نابود و ان را دناتوره میکند.

 

  

2>   اثر دما

 انرزی جنبشی را بالا برده ابتدا باعث شکستن پیوندهای هیدروزنی و سبس باعث شکستن پیوندهای کوالانسی و پپتیدی شود به شرطی که pr در کنار اکسیزن نباشد تا اکسید شود.

 

در ازمایش انعقادی با حرارت

اساس ساختمان دوم و سومpr ها پیوند هیدروزنی به تعداد زیاد پیوند های هیروفوبی . الکترو استاتیک و پیوند های کوالان دی سولفید است.حلالیت pr ها در اب هم در اثر تعامل هیدروزنی در اب و عوامل قطبی pr  ها است پس هر عاملی که از تعداد هیدروزن ها بکاهد ساختمان دوم و سوم را دناتوره خواهد کرد. و حلالیت pr در اب کم شده و رسوب میکند .

ابتدا در 4 لوله ازمایش که در هر کدام به ترتیب 5 سی سی ازیک اسید امینه و در دیگری محلول غیر پروتینی و دردیگری محلول پروتینی رقیق و در دیگری pr غلیظ ا ضافه کردیم سبس 1 سی سی اسید استیک 10 درصدی را به هر کدام از لوله های ازمایش افزودیم این عمل به طور قطره قطره صورت گرفت سبس محلول را به ارامی به وسیله چراغ بنزن حرارت دادیم البته این کار باید روی قسمت بالای لوله و به ارامی در قسمت بالای شعله انجام شود تا حرارت به طور یکسان همه لوله را در بر گیرد محلول نباید بجوشد. اگر pr  رقیق بود لوله کدر میشود اما اگر pr غلیظ باشد انعقاد کامل روی میدهد.

 

 

 

تئوری آزمایش

 

ابتدا در 4 لوله ازمایش که در هر کدام به ترتیب 5 سی سی ازیک اسید امینه و در دیگری محلول غیر پروتینی و دردیگری محلول پروتینی رقیق و در دیگری pr غلیظ ا ضافه کردیم سبس 1 سی سی اسید استیک 10 درصدی را به هر کدام از لوله های ازمایش افزودیم این عمل به طور قطره قطره صورت گرفت سبس محلول را به ارامی به وسیله چراغ بنزن حرارت دادیم البته این کار باید روی قسمت بالای لوله و به ارامی در قسمت بالای شعله انجام شود تا حرارت به طور یکسان همه لوله را در بر گیرد محلول نباید بجوشد. اگر pr  رقیق بود لوله کدر میشود اما اگر pr غلیظ باشد انعقاد کامل روی میدهد

 

 

 

نتیجه

به اسید امینه جواب نداد چون ساختمان ثابت ندارد و ازاد است به ساکاروز هم به خاطر داشتن ساختمان متفاوت جواب منفی داد به محلول غیر pr یعنی ساکاروز هم جواب مثبت نداد ولی به pr  جواب مثبت داد . اگر pr  رقیق بودفقط قسمت بالا ی لوله کدر میشود اما اگر pr غلیظ باشد انعقاد کامل روی میدهد و لخته ی سفید رنگی ایجاد شد.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







:: موضوعات مرتبط: گزارش کار آزمایشگاه، ،
:: برچسب‌ها: گزارشکار آزمایشگاه,



تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان گزارش کار آزمایشگاه و مطالب مختلف span> و آدرس labreportandsubject.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.